طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی
ذرت مکزیکی از خوراکی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که طعمی بسیار خوشمزه دارد. البته باید بدانید که ذرت مکزیکی که در ایرانی درست می شود، با ذرت مکزیکی موجود در کشورهای دیگر متفاوت است. برای مشاهده آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در ادامه با وبلاگ الیزابت همراه باشید.
مواد لازم ذرت مکزیکی
- ذرت: ۵۰۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- کره: ۲۰ گرم
- سس مایونز: ۳ ق.غ
- پنیرپیتزا : ۲۰۰ گرم
- نمک : ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
- فلفل پولبیبر : ۱ قاشق چایخوری
- آویشن : ۱ قاشق چایخوری
- آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ذرت مکزیکی
برای تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و مخصوص ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. حالا ذرت ها را به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزند.
حدود 30 دقیقه برای پخت ذرت ها زمان لازم است. پس از اینکه ذرت ها پختند، آنرا درون آبکش می ریزیم و صبر می کنیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه قارچ ها را به صورت نگینی یا ورقه ای به دلخواه خرد می کنیم.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب قارچ ها کشیده شود، سپس کره را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها به خوبی سرخ شوند.
در حین سرخ کردن قارچ ها کمی آبلیمو هم به قارچ ها اضافه می کنیم تا سیاه نشوند. پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، ذرت آبکش شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا با قارچ یکدست شود.
در این مرحله ادویه ها را به تابه اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم. در ادامه سس مایونز و پنیر پیتزا را به تابه اضافه می کنیم و شروع به تفت دادن مواد می کنیم تا مواد ذرت مکزیکی به خوبی یکدست شوند.
پس از اینکه پنیر پیتزا به خوبی ذوب شد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم. برای تزیین ذرت مکزیکی می توانیم از پودر آویشن استفاده کنیم. حتما این مین وعده خوشمزه را به صورت داغ میل نمایید.
منبع : طرز تهیه ذرت مکزیکی
**********************************************
اگر به دنبال یک شبکه بزرگ از مبتکران می گردید تا پروژه های خود را با انها در سراسر جهان به اشتراک بگذارید می توانید به سایت network.changemakers.com مراجعه کنید. در این سایت های می توانید یک پروفایل بسازید و با دیگران به تبادل اطلاعات بپردازید.