آموزش طرز تهیه غذای خوشمزه لبنانی به نام بابا غنوش
بابا گنوش، که به عنوان بابا غانوج، میتبل، بابا غونوش و بابا قنوش شناخته می شود، یکی از غذاهای خوشمزه و خوشمزه عربی است که با بادمجان و سبزیجات تازه تهیه می شود و محبوبیت بسیاری در بین مردم خاورمیانه دارد.
با آموزش پخت و طرز تهیه این غذای خوشمزه با وبلاگ الیزابت همراه باشید
تصویر از ( طرز تهیه بابا غنوش لبنانی )
مواد لازم
متوسط بادمجان - 3 عدد
سیر تازه - 3 مکعب
آب لیمو تازه - 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون فوق العاده - 1/3 فنجان
آرده - 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان مورد نظر
جعفری - 1/4 فنجان
سیر تازه - 3 مکعب
آب لیمو تازه - 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون فوق العاده - 1/3 فنجان
آرده - 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان مورد نظر
جعفری - 1/4 فنجان
دستور العمل
بادمجان را بر روی اجاق گاز یا داخل اجاق بریزید و پوست خود را بردارید. (اگر شما در یک کوره بادمجان قرار دهید، باید آنها را در یک فویل آلومینیومی قرار دهید و در هر طرف 15 دقیقه در فر قرار دهید)
جعفری را تکه تکه کرد.
در حال حاضر بادمجان کبابی، پوره سیر تازه، جعفری خرد شده، آب لیمو ترش و نمک و فلفل را به سازنده بریزید، هم بزنید، مواد را به یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به آن اضافه کنید و آن را به خوبی ترکیب کنید. .
شما آماده اند که گارنیر خود را بشویید، در یک کاسه ریخته و روغن زیتون با ارزش افزوده کنید و با گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید. شما می توانید با نان پیتا و سبزیجات تازه خدمت کنید.
جعفری را تکه تکه کرد.
در حال حاضر بادمجان کبابی، پوره سیر تازه، جعفری خرد شده، آب لیمو ترش و نمک و فلفل را به سازنده بریزید، هم بزنید، مواد را به یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به آن اضافه کنید و آن را به خوبی ترکیب کنید. .
شما آماده اند که گارنیر خود را بشویید، در یک کاسه ریخته و روغن زیتون با ارزش افزوده کنید و با گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید. شما می توانید با نان پیتا و سبزیجات تازه خدمت کنید.
نکات مهم
شما می توانید به جای جعفری از گل گشنیز خرد شده یا زیره سبز استفاده کنید.
شما می توانید کمی کلم بزرگی برای زیبایی طعم بابا گانوس تهیه کنید.
برای جلب کردن لذیذ، شما می توانید برخی از گشنیز بر روی آن ریختن.
شما می توانید کمی کلم بزرگی برای زیبایی طعم بابا گانوس تهیه کنید.
برای جلب کردن لذیذ، شما می توانید برخی از گشنیز بر روی آن ریختن.