طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
جوجه کباب تابه ای یکی از انواع روش های پخت جوجه کباب
می باشد که به دلیل اینکه راحت تر و بدون دردسر تر است معمولا در منزل
تهیه می شود. جوجه کباب تابه ای را می توانید به دلخواه با سیخ چوبی یا
بدون سیخ چوبی تهیه کنید. با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی مجلسی
می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب تابه ای تهیه کنید ، در صورتی که می
خواهید مقدار کمتر یا بیشتری جوجه کباب تابه ای تهیه کنید می توانید با ضرب
و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در
ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه جوجه کباب رستورانی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
آبلیمو | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
پودر سیر و روغن | به اندازه کافی |
دستور پخت جوجه کباب ماهیتابه ای
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب تابه ای مجلسی ابتدا مرغ را به خوبی می شوییم سپس
روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب هایی در اندازه های ۳ الی ۴
سانتیمتر ( مانند جوجه کباب معمولی ) خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می
ریزیم.
مرحله دوم
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه
محتوی گوشت های مرغ می ریزیم و کمی آبلیمو،نمک،پودر سیر و فلفل سیاه نیز
روی تکه های مرغ می ریزیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا همه نقاط
گوشت های مرغ مزه دار شود.
مرحله سوم
اگر زمان کافی برای پخت کباب دارید بهتر است روی کاسه را با سلفون
بپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهیم تا جوجه ها
مزه دار شوند و اگر زمان کافی ندارید برای پخت کباب ها دست بکار شوید.
همچنین ببینید : طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مجلسی
مرحله چهارم
سپس فلفل دلمه ای را می شوییم و هسته های آن را خارج می کنیم و روی تخته
آشپزخانه به صورت مکعب های ۲ سانتیمتری خرد می کنیم و کاسه محتوی تکه های
گوشت را از یخچال بیرون می آوریم و در قابلمه ای آب ولرم می ریزیم و سیخ
های چوبی را به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سیخ های چوبی را از آب ولرم بیرون می آوریم و تکه های مرغ
را داخل سیخ های چوبی قرار می دهیم و لابه لای تکه های مرغ فلفل دلمه ای ها
را قرار می دهیم.تابه ای کوچک را روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل
تابه می گذاریم.
مرحله ششم
اجازه می دهیم تا کره آب شود و زعفران دم کرده را به آن می افزاییم و
تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.تابه ای را روی حرارت
ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا تابه
داغ شود.
همچنین ببینید : طرز تهیه جوجه کباب لاری اصل
مرحله هفتم
سپس سیخ های جوجه را داخل تابه می چینیم و اجازه می دهیم تا رنگ جوجه ها
تغییر کند و آن ها را می چرخانیم و با قلمو داخل کره زعفرانی می زنیم و
روی جوجه ها می کشیم تا هم زیباتر شوند و هم جوجه های لذیذتری داشته باشیم.
مرحله هشتم
یک طرف جوجه ها که سرخ شد ان ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز
سرخ شود. هر دو طرف جوجه ها را با قلمو می کشیم تا زعفرانی و خوش طعم
شوند.گوجه فرنگی ها را می شوییم و نصف می کنیم و کنار سیخ ها داخل تابه
قرار می دهیم تا سرخ شوند.جوجه کباب های تابه ای و گوجه فرنگی ها را در دیس
قرار می دهیم و با پلو نوش جان کنید.
نکات پخت جوجه کباب تابه ای
اندازه مناسب جوجه کباب تابه ای
چون این نوع از جوجه کباب در ماهیتابه تهیه می شود بهتر است ، قطعات
جوجه کباب کمی نازک تر نسبت به جوجه کباب زغالی باشد تا سریع تر پخته شوند.
البته اگر می خواهید جوجه کباب شما آبدار تر باشد می توانید از قطعات ذخیم
تری استفاده کنید.
همچنین ببینید : طرز تهیه جوجه کباب یونانی
جوجه کباب تابه ای آبدار
در صورتی که تمایل دارید جوجه های شما آبدار باشند حتما به این نکته
توجه داشته باشید که روغن خیلی سریع جوجه ها را خشک می کند. زمانی که جوجه
های طلایی شدند سریعا انها را برگردانید و پس از اینکه دو طرف جوجه ها سرخ
شد سریعا انها را از روغن خارج کنید سپس از مخلوط کره و زعفران روی جوجه ها
بمالید.