طرز تهیه شله خرمایی
شله خرمایی یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه شهرهای جنوب کشورمان می باشد که به صورت داغ سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خرمای بدون پوست | ۱ لیوان |
آرد سبوس دار | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه شله خرمایی
مرحله اول
ابتدا هسته های خرما را بیرون می آوریم ( اگر خرما پوست دارند بهتر است پوست شان را بگیرید ) و خرماها را داخل قابلمه ای می ریزیم و ۳ لیوان آب جوش روی آن ها می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خرما ها نرم شوند.
مرحله دوم
بعد خرماهای نرم شده را در پارچ مخلوط کن می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم و یا با گوشتکوب خوب خرماها را می کوبیم تا له شوند. سپس تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و آرد سبوس دار را داخل آن می ریزیم.
مرحله سوم
سپس به طور مداوم تفت می دهیم تا آرد به رنگ نخودی بشود و پوره خرما را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و اگر دوست داشتید روغن مایع را در اینجا به مواد می افزاییم و در آخر گلاب را نیز اضافه می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه حلوا ساده و خوشمزه برای مراسم ختم با آرد سفید دو رنگ
مرحله چهارم
مجددا همگی مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا به قوامی فرنی برسد(اگر سفت شده بود کمی آب جوش روی مواد می ریزیم) و آنوقت تابه را از روی حرارت بر می داریم و شله خرمایی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین می کنیم.نوش جان
مطالب مرتبط :