طرز تهیه رنگینک
رنگینک یکی از دسرهای مخصوص ماه مبارک رمضان است که به دلیل اینکه خیلی مقوی است می تواند تا مدت طولانی شما را سیر نگه دارد. در ادامه با آموزش درست کردن این دسر با ما همراه باشید.
مواد لازم رنگینک
- آرد : 2 پیمانه
- کره : 200 گرم
- پودر دارچین : 1 قاشق مربا خوری
- پودر هل : 1/2 قاشق چایخوریي
- خرما : به مقدار لازم
- گردو : به مقدار لازم
- پودر پسته و پودر نارگيل به ميزان لازم
طرز تهیه رنگینک
اول هسته خرما را جدا ميكنيم و داخل خرما گردو ميريزيمداخل ظرف مورد نظر يكم با كره چرب ميكنيم خرما را ميچينيم
ارد الك كرده داخل تابع تفت ميديم تا خامي ارد گرفته بشه و بعد دوباره الك ميكنيم
بعد انتقال ميديم به تابه با كره تفت ميديم و ارد ميريزيم رو خرماهايي كه ازقبل با كردو پر كرديم
رنيكنك ما اماده شده با بودر بسته و دارجين و بودر نارگيل تزيين ميكنيم اين دسر فوق العاده خوشمزه و مقويه ميتوانيد هر روز موقع افطار با چاي ميل بفرماييد حتما امتخان كنيد
(اگر تمايل داشته باشيد ميتوانيد خيلي من به اندازه يك قاشق ارده هم بهش اضافه كنيد) درست كنيد و لذت ببريد