طرز تهیه آش بلغور گندم
آش بلغور گندم یکی از انواع آش های بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است می توانید آنرا به عنوان یک افطاری خوشمزه و کامل نوش جان کنید. البته این آش خوشمزه را می توانید در ماه های دیگر هم به عنوان عصرانه ای لذیذ سرو کنید.
مواد لازم آش بلغور گندم
- نخود 1/2 پیمانه
- عدس 1/2 پیمانه
- آب قلم 4 پیمانه
- اب به اندازه لازم
- لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
- بلغور گندم 1 + 1/2 پیمانه
- زردچوبه نصف قاشق غذا خوری
- پیاز داغ و نعنا داغ و نمک و کشک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه آش بلغور گندم
سبزی آش نیم کیلو شامل (تره و گشنیز و جعفری و اسفناج و چهار حبه سیر تازه) تمام حبوبات رو جدا از شب قبل خیس کنید و چند بار ابشون رو عوض کنید روز بعد نخود و لوبیا رو بجوشونید و ابش رو دور بریزید و دوباره بزارید بپزن.عدس رو هم بجوشونید ابش رو دور بریزید عدس و به همراه بلغور گندم و اب قلم و مقداری اب چند دقیقه که جوشید یک قاشق پیاز داغ و زردچوبه بهش اضافه کنید و با شعله متوسط اجازه بدید نیم ساعت بپزه بعد نخود و لوبیا پخته شده رو اضافه کنید.
حالا اجازه بدید یک ساعت همه مواد با هم بپزند. میتونید حبوبات رو از روز قبل جدا بپزید و همه رو با هم مخلوط کنید وقتی جا افتاد سبزی رو اضافه کنید یک قاشق نعناع داغ و یک قاشق کشک به اش اضافه کنید.
نمک رو اندازه کنید فلفل اضافه کنید و وقتی اش خوب جا افتاد خاموش کنید و با پیاز داغ و نعناع و کشک تزیین کنید. من بعد پخت با گوشت کوب برقی چند پالس میزنم تا کمی با هم میکس بشن اینجوری از نظر من ظاهر و طعم بهتری پیدا میکنه
دستور از راحله صفری