طرز تهیه کیک بادام
کیک بادام یکی از کیک های خوشمزه بین المللی است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با مجله تفریحی الیزابت همراه باشید.
مواد لازم کیک بادامی | |
پرک بادام | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر بادام درختی | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۲۰۰ گرم |
آرد سفید | ۱۷۰ گرم |
شکر | ۱۵۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت کیک بادامی
مرحله اول
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل به مدت ۱۰ دقیقه با همزن می زنیم تا حجیم و کرم رنگ شود. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و سه مرتبه الک می کنیم. حالا آرد را در سه مرحله به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
همزن را کنار می گذاریم و با لیسک مواد را به صورت دورانی از پایین به بالا مخلوط می کنیم تا پف تخم مرغ ها نخوابد. در ادامه پودر بادام و کره ذوب شده را به مواد اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم یا اینکه کمی چرب و آرد پاشی می کنیمف سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم.
مرحله چهارم
قالب را چند مرتبه به سطح کار می کوبیم تا حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. حالا خلال بادام یا پرک بادام را کمی آردی می کنیم و روی مایه کیک به سلیقه خود می چینیم، سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک اماده شود.
مرحله پنجم
نسبت به قطر قالب مان حدود ۰ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است تا کیک بپزد. پس از اینکه کی اماده شد انرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد و خنک شود. در پایان کیک را به سلیقه خود برش می زنیم و به همراه چای سرو می کنیم.
منابع :