طرز تهیه چای ماسالا
چای ماسالا یکی از انواع نوشیدنی های بسیار خوشمزه و مفید است که اصالت آن متعلق به هند می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
چای سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۲ لیوان |
دانه هل | ۴ عدد |
چوب دارچین | ۱ عدد |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
دانه میخک | ۴ عدد |
فلفل سیاه | ۴ عدد |
دستور تهیه چای ماسالا
مرحله اول
ابتدا ادویه ها را (فلفل سیاه، دارچین، هل و دانه میخک) را داخل مخلوط کن می ریزیم و به صورت خرد شده در می آوریم (نباید پودر شوند). البته اگر می خواهید به روش سنتی عطر ادویه ها را در بیاورید می توانید از هاون استفاده کنید.
مرحله دوم
اگر از زنجبیل خشک شده استفاده می کنید که می توانید به همراه دیگر ادویه ها آنرا پودر کنید یا بکوبید ولی اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید که عطر و طعم بسیار بهتری دارد آنرا با رنده ریز رنده کنید و به همراه چای سیاه در یک قوری می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه ۱ لیوان آب جوش به همراه ادویه ها به قوری اضافه می کنیم و اجازه می دهیم چای به مدت ۱۵ دقیقه درون قوری روی حرارت ملایم بماند تا حجم آب به یک سوم برسد. در مرحله بعدی شیر را به قوری اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شیر به آرامی گرم شود.
مرحله چهارم
در هند معمولا برای تهیه این چای از شیر غیر لبنی مثل شیر نارگیل، شیر بادام و … استفاده می شود، البته اگر غیر لبنی در دسترس ندارید می توانید از شیر گوسفند یا گاو استفاده کنید. برای شیرین کردن چای هم در صورت تمایل باید از شیرین کننده طبیعی استفاده شود.
مطالب مرتبط :
روش درست کردن هات چاکلت خوشمزه با خامه
طرز تهیه چای آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش سنتی
منابع :