طرز تهیه سوپ کرفس
طرز تهیه سوپ کرفس
سوپ کرفس یکی از سوپ های خوشمزه و سالم در سراسر جهان است که با روش ها و
مواد متفاوتی طبخ می شود. اگر می خواهید این سوپ خوشمزه را برای چربی سوزی
و کاهش وزن تهیه کنید مواد پر کالری آن مانند خامه و پنیر خامه ای را بهتر
است حذف کنید. با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی
می توانید برای ۴ نفر سوپ کرفس تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار
کمتر یا بیشتری سوپ کرفس تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ،
مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ اسفناج با شیر
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ساقه کرفس | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۶ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
خامه | ۱۰۰ گرم |
پنیر خامه ای | ۱۰۰ گرم |
آب مرغ یا آب قلم | ۴ لیوان |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
کره | به اندازه کافی |
دستور پخت سوپ کرفس
مرحله اول
برای تهیه سوپ کرفس رژیمی
ابتدا ساقه های کرفس را می شوییم و در پارچ خردکن می ریزیم و یا روی تخته
آشپزخانه با چاقو ریز خرد می کنیم و پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و
روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
در قابلمه ای که برای پخت سوپ تدارک دیده ایم پیاز و کرفس خرد شده را به
همراه آب مرغ یا قلم می ریزیم و ( اگر آب مرغ می ریزید می توانید کمی مرغ
ریش شده نیز اضافه کنید تا سوپ خوش طع تری داشته باشید ) روی حرارت زیاد
قرار می دهیم تا بجوش بیاید.
مرحله سوم
در ادامه حرارت را ملایم می کنیم تا ساقه کرفس ها به آرامی بپزند.خامه
را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود. قارچ ها را پوست
می گیریم و با دقت می شوییم سپس روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و نگینی
خرد می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی
مرحله چهارم
در قابلمه یا تابه ای کوچک کمی کره می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم
تا ذوب شود و قارچ ها را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ
شوند و مقداری از آن را برای تزئین کنار می گذاریم و باقی قارچ ها را به
سوپ می افزاییم.
مرحله پنجم
اگر تمایل دارید سوپ قوام بیشتری داشته باشد می توانید ۲ قاشق غذاخوری
پودر جو پرک به آن اضافه کنید.پنیر خامه ای را نیز همراه با نمک و فلفل و
آبلیمو به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ جابیافتد.
مرحله ششم
پس از پخت کامل سوپ کمی از سوپ را در کاسه ای می ریزیم و می گذاریم تا
کمی خنک شود و کمی از خامه را کنار می گذاریم برای تزئین سوپ و باقی خامه
را به کاسه سوپ اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ شلغم با مرغ
مرحله هفتم
در ادامه سوپ را مجددا داخل کاسه را داخل سوپ بر می گردانیم تا همه سوپ
با خامه طعم دار شود این کار را انجام می دهیم تا خامه در سوپ داغ نبرد.در
آخر سوپ را در کاسه می ریزیم و با قارچ و خامه تزئین می کنیم.نوش جان