طرز تهیه باقالی خوشمزه در خانه
مواد لازم باقالی
نیم کیلو باقالی
آب به میزان لازم
نمک به میزان لازم
گلپر و فلفل قرمز به اندازه ی دلخواه
آبغوره یا ابلیمو
طرز تهیه باقالی بیرونی
اول باقالی هارو تمیز شسته اگر باقالی خشک بود از یک شب قبل خیس میکنیم ولی اگر باقالی تازه بود ک خیس کردن لازم نیست
بعد به اندازه ی که نیم وجب روی باقالی هارو بپوشونه آب اضافه میکنیم
تازمانی ک آب میجوشد بالاسرش باشین چون امکان سر ریز شدن هست
من گذاشتم یکم باقالیام پختن بعد نمک اضافه کردم
بعد از اینکه باقالی خوب پخت در ظرف مورد نظر کشیده و با گلپر و آبغوره میل کنید نوش جان