طرز تهیه ترشی بامیه با رب انار

طرز تهیه ترشی بامیه

طرز تهیه ترشی بامیه خرد شده شکم پر مرحله به مرحله با تمر هندی با رب انار با عکس جنوبی

برای مطلب امروز روش درست کردن ترشی بامیه را اماده کرده ایم. مطمئنا همه ما خورش بامیه را برای یک بار هم که شده امتحان کرده ایم . اگر بدانید بامیه چه خاصیت هایی برای سلامتی بدن دارد به هیچ وجه آنرا از رژیم غذایی خود کنار نخواهید گذاشت. با ما همراه باشید تا ساده ترین روش درست کردن ترشی بامیه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان می باشد. ترشی بامیه با روش ها و مواد متفاوتی تهیه می شود ، مثلا در برخی شهرها این ترشی را به همراه موادی مثل گوجه فرنگی ، تمرهندی و رب انار تهیه می شود.

مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط
بامیه۵۰۰ گرم
فلفل قرمز۲ عدد
سیر۴ حبه
سرکه سفید یا قرمز۱ لیوان
شوید خشک شده۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه ترشی بامیه

مرحله اول

برای تهیه ترشی بامیه خوشمزه ابتدا باید بامیه ها را پاک کنیم ، برای این منظور باید با دقت سر و دم اضافی بامیه ها را جدا کنید. البته می توانید بامیه ها را به همان صورت با سر و دم هم به ترشی تبدیل کنید که سلیقه ای می باشد.

مرحله دوم

در صورتی که می خواهید سر و دم بامیه ها جدا کنید به این نکته توجه داشته باشید که اگر می خواهید ترشی بامیه را به صورت خرد نشده (کامل) درست کنید دقت داشته باشید که به بافت بدنه بامیه ها آسیبی نرسد.

مرحله سوم

پس از اینکه تمیز کردن بامیه ها به پایان رسید آنها را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. به هیچ وجه از بامیه های خیس و نم دار برای تهیه ترشی استفاده نکنید زیرا ممکن است ترشی شما خیلی سریع کپک بزند.

مرحله چهارم

پس از اینکه تمیز کردن بامیه ها به پایان رسید آنها را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. به هیچ وجه از بامیه های خیس و نم دار برای تهیه ترشی استفاده نکنید زیرا ممکن است ترشی شما خیلی سریع کپک بزند.

مرحله پنجم

در این مرحله یک لیوان سرکه را به همراه نمک داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا سرکه به جوش بیاید. اگر می خواهید طعم ترشی متعادل تر شود می توانید نصف لیوان آب نیز به سرکه اضافه کنید.

مرحله ششم

پس از اینکه نمک به طور کامل در سرکه حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی ولرم تر شود سپس آنرا روی مواد داخل شیشه می ریزیم و درب آنرا محکم می بندیم به صورتی که هیچ هوایی وارد شیشه نشود.

 

مرحله هفتم

وارد شدن هوا به شیشه ترشی می تواند باعث کپک زدن ترشی شود. پس از اینکه ترشی آماده شد آنرا به مدت ۱۵ روز در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا آماده شود. پس از اینکه ترشی آماده شد آنرا در یخچال نگهداری می کنیم.


طرز تهیه ترشی لیته بندری شمالی خیلی خوشمزه چرخ شده ادویه ترشی لیته بادمجان بادمجان کبابی xvc jidi jvad gdji


ترشی لیته یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با طرز تهیه ترشی لیته همراه باشید.

نکات تهیه ترشی بامیه

سرکه مخصوص ترشی بامیه

برای تهیه ترشی بامیه می توانید از انواع ترشی های سفید و قرمز به سلیقه خود استفاده کنید. بهترین و مرغوب ترین نوع سرکه برای تهیه ترشی بامیه سرکه های طبیعی هستند که ما توصیه می کنیم برای تهیه این ترشی از سرکه طبیعی سیب یا انگور استفاده کنید.

ترشی بامیه با آب گوجه فرنگی

در برخی مناطق برای تهیه این ترشی از آب گوجه فرنگی استفاده می شود. البته در صورت تمایل می توانید می توانید از گوشت گوجه فرنگی هم برای تهیه این ترشی استفاده کنید. برای مقدار مواد بالا می توانید از ۴ گوجه فرنگی متوسط استفاده کنید. باید پوست و قسمت های اضافی گوجه فرنگی را بگیرید و باقیمانده آنرا به ترشی اضافه کنید.


الان فصل درست کردن ترشی بامیه است ازش غافل نشید. من هم وسط همه شلوغی ها و کارام دیدم حیفه به بامیه جان توجه نکنم.

بامیه رو یک کم سرش رو بگیرید بعد از شستن روی پارچه پهن کنید تا خوب خشک بشه.فلفل سبز و سیر و یک کم هم سبزی و گلپر لازم داریم که من گشنیز داشتم و از نعنای خشک هم استفاده کردم ولی ترخون و جعفری و یا شوید هم عالیه .آب رو می گذاریم همراه نمک بجوشه و می گذاریم به دمای محیط برسه .توی یک شیشه تمیز بامیه و سبزی و سیر و فلفل رو به تناوب می ریزیم و نیمی ازشیشه رو با آب و نمک و بقیه رو با سرکه پر می کنیم در ظرف رو می گذاریم و در جای خنک بعد از ۱۵ روز قابل استفاده است.نوش جان


طرز تهیه ترشی انبه احمد زعفرانی رسیده زرد کال پاکستانی کال بندرعباس پاکستانی با روغن زیتون زرد ساده


ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار محبوب جنوب کشورمان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب ( طرز تهیه ترشی انبه زعفرانی رسیده زرد به روش پاکستانی ) همراه باشید.


دم بامیه هارو بگیرید، جوری که زخمی نشن و تخم های داخلش بیرون نیاد‌ و بعد بشوریدشون.

سه پیمانه آب

یک‌پیمانه سرکه

(هر سرکه خونگی میتونید

استفاده کنید)

سه قاشق نمک

رو باهم بذارید تا بجوشن

وقتی شروع به جوشیدن کردن،

بامیه هارو اضافه کنید و بذارید ده دقیقه بجوشن تا بامیه ها تغییر رنگ بدن. بعد بامیه هارو بریزید داخل شیشه تمیز و سرکه ای که باهاش بامیه هارو جوشوندین رو بریزید روش و درش رو محکم ببندید.بهتره که ترشی رو داخل یخچال نگهدارید. ترشی شما بعد از یک هفته آماده اس. نوش جان.


چه زیباست بی قید وشرط عشق بورزیم بی قصدوغرض حرف بزنیم

بی دلیل ببخشیم‌ وازهمه مهمتر بی توقع محبت کنیم

سلام روزتون شاد

تنوردلتون گرم دلتون سبز وشاداب خوبید مهربونا با گرما چی کار میکنید بریم باهم ترشی درست کنیم .


مواد لازم:

بامیه ،سرکه،فلفل تند،سیر،نمک، تخم گشنیز،سبزی ترخون، مرزه

بامیه روشسته کمی از چوبش رو میگیریم کامل جدانکنید وگرنه ترشی لزج میشه ومیزاریم کامل خشک بشه .سرکه رو میجوشونیم وقتی از حرارت افتاد داخل ظرف موردنظر بامیه سیر وفلفل لابلا میریزیم ادویه ها راهم ریخته ودرآخر سرکه میریزیم در ظرف را تا ۱۲ ساعت نبندید نمک ترشی را بچشید اگه طعمش خوب بود در ظرف را بسته وبعد از یک هفته ترشی آمادس درجای خنک نگهداری کنید چون هوا گرمه وترشی خراب میشه .این ترشی طعم خوبی داره حتما امتحان کنید نوش جان