طرز تهیه کیک اسفنجی بدون شیر با پف زیاد و عالی

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون شیر

طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر , طرز تهیه کیک اسفنجی برای 15 نفر

کیک اسفنجی از کیک های معروف و پر مصرف در سراسر جهان است که با مواد متنوعی پخته می شود . جالب است بدانید که پایه انواع کیک های تولد از کیک اسفنجی ساده تهیه می شود . این کیک خوشمزه را می توانیم با انواع رنگ ها و طعم ها بپزیم. مثلا اگر بخواهیم کیک اسفنجی را مانند کیک هویج با طعم هویج بپزیم کافیست کمی اسانس هویج یا پوره هویج به این کیک اضافه کنیم. برای پختن کیک های تخته ای مانند شیرنیی تر هم می توانیم از کیک اسفنجی ساده استفاده کنیم. البته این کیک علاوه بر کاربردهای دیگر به عنوان یک میان وعده عالی و خوشمزه برای عصرانه نیز مناسب می باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • آرد سفید ۲٫۵ لیوان
  • شیر یا آب ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • شکر ۱٫۵ لیوان
  • وانیل ¼ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چایخوری

دستور پخت کیک اسفنجی

مرحله اول

اولین مرحله برای تهیه کیک اسفنجی آماده کردن فر می باشد تا زمان آماده شدن مایع کیک برای گرم شدن فر معطل نشویم ، یکی از نکات مهم در مورد کیک اسفنجی این است که به هیچ وجه مایه کیک پس از آماده شدن نباید معطل بماند زیرا ممکن است به اندازه کافی پف نکند.

مرحله دوم

برای تهیه کیک ساده ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها از هم جدا می کنیم و در دو کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک ظرف جادار می ریزیم و مواد را خوب هم می زنیم تا مایه ای با رنگ کرمی و حالتی کشدار به دست بیاید.

مرحله سوم

در این مرحله سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا کف کنند و حجم شان زیاد شود. در این مرحله باید سفیده های تخم مرغ را به حدی بزنیم که زمانی که کاسه را برگرداندیم سفیده ها روی زمین نریزد.

مرحله چهارم

در این مرحله شیر را به ظرف حاوی زرده های تخم مرغ اضافه می کنیم و در ادامه سفیده های تخم مرغ را نیز کم کم اضافه می کنیم و خیلی آرام مواد داخل ظرف را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از یکدست شدن مواد باید آرد را اضافه کنیم.

مرحله پنجم

برای این منظور آرد سفید را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. این کار باعث می شود که زمان مخلوط کردن آرد با دیگر مواد ، آرد کمتر به شکل گلوله شود. پس از الک کردن آرد بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله آرد را کم کم به مواد دیگر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. اگر آرد را به صورت یک جا داخل ظرف بریزید احتمال گلوله شدن ارد در کیک بسیار زیاد می شود ، پس در این مرحله کمی با صبر مواد را هم بزنید تا در پایان کیک بهتری داشته باشید.

مرحله هفتم

پس از اینکه تمام آرد را به دیگر مواد اضافه کردیم مواد را کمی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه قالبی که برای پخت کیک آماده کرده ایم را با کمی روغن مایع چرب می کنیم. البته می توانید از کاغذ روغنی هم برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب استفاده کنید.

مرحله هشتم

پس از آماده شدن قالب مایه کیک را به صورتی دورانی داخل قالب بریزید. در ادامه قالب کیک را داخل فر که با ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا اماده شود. برای اماده شدن کیک اسفنجی حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.

مرحله نهم

البته به این دلیل که دمای فرهای مختلف با هم متفاوت است پس از ۳۰ دقیقه کی را بررسی کنید تا کیک بیش از حد در فر نماند و خشک نشود. یک روش قدیمی برای اینکه متوجه شوید کیک پخته است یا خیر وجود دارد که آن استفاده از خلال دندان است.

مرحله دهم

زمانیکه که کیک را از فر خارج کردید یک خلال دندان داخل بدنه کیک فرو کنید اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید کیک شما مغز پخت شده است. پس از اینکه کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید کمی خنک شود سپس آنرا از قالب خارج کنید.

مطالب مرتبط :

کیک یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که با روش ها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. البته برای تهیه این کیک خوشمزه به بیسکوییت نیاز داریم و می توانیم از تمام بیسکوییت ها برای تهیه این کیک استفاده کنیم. کافیست بیکوییت ها را با کرمی که به صورت دست ساز در منزل تهیه می کنیم ترکیب کنیم و یک کیک خوشمزه و عالی بپزیم. با تشکر از سایت آموزشی چی شی برای قرار دادن این اموزش. در ادامه با مطلب طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و مخصوص همراه باشید.

طرز تهیه کیک هویج آمریکایی تصویری رزا منتظمی و پرتقال در مایکروفر با خامه و موز فوت و فن مجلسی با آب هویج و گردو خانم گلاور دونفره

کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وب سایت الیزابت همراه باشید.اول از همه ، کیک هویج خانگی مناسب همیشه باید کرکی باشد و بسیار مرطوب باشد - بدون کیک خشک مجاز نیست. همچنین باید با جدی ترین ادویه های گرم کننده تهیه شود ، اما فقط کافی است تا طعم همه هویج های تازه از آن بدرخشد. و صحبت از هویج تازه ، یک دستور کیک هویج خوب باید تعداد زیادی از آنها را در هر برش نگینی قرار دهد. مهمتر از همه ، هرچند ، دستور تهیه کیک هویج خوب باید همراه با یخ زدگی پنیر خامه ای غنی و کره در هر نیش باشد. زیرا در کتاب من ، یک کیک هویج مرطوب خوب با سرخ کردن پنیر خامه ای ، بهترین مسابقه دسر است که در بهشت ​​ساخته شده است. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب طرز تهیه کیک هویج امریکایی خوشمزه با پوره هویج همراه باشید.

طرز تهیه کیک رولی تک نفره سوئیسی ساده برای عصرانه نان رولت بدون فر با پودر کیک اماده یخچالی xvc jidi  d v gjd

کیک رولی یا رولتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که معمولا به عنوان میان وعده سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با مطلب طرز تهیه کیک رولی خوشمزه با مغز مخصوص همراه باشید.

منابع :

chishi.ir