آموزش درست کردن رب گوجه فرنگی غلیظ و با صرفه در منزل

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانم گل آور در کارخانه با مخلوط کن با چرخ گوشت فوری علت کپک زدن خانگی علت سیاه شدن با سبزی خردکن رب به روازاده ایران کوک نی نی سایت

رب گوجه فرنگی یکی از پر مصرف ترین چاشنی های غذایی در سراسر جهان است که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان رنگ دهنده به انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. برای دیدن این آموزش در ادامه با وبلاگ الیزابت همراه باشید.

مواد لازم رب گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی ۴ کیلوگرم

  • روغم مایع ۵۰ گرم
  • نمک ۲۰ گرم
  • آب ۱ کیلوگرم

دستور پخت رب گوجه فرنگی

مرحله اول

نکته اول اینکه برای رب گوجه فرنگی باید از گوجه فرنگی های گوشتی و سفت استفاده کنید. ابتدا گوجه فرنگی ها را به خوبی بشویید سپس با یک کارد تیز به صورت ۴ قاچ یا دو تکه خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید.

 
 

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی ها خارج شود که این کار باعث می شود پوست گوجه فرنگی ها به راحتی از گوشت شان جدا شود. البته چون حرارت زیاد است مراقب باشید گوجه فرنگی ها به کف قابلمه نچسبند.

 
 

مرحله سوم

پس از اینکه گوجه فرنگی های نرم شدند ، قابلمه را از روی حرارت بر دارید ، سپس یک توری سیمی با سوراخ های ریز روی یک قابلمه دیگر قرار دهید، سپس گوجه فرنگی ها را با فشار دست روی توری فلزی صاف کنید، بهتر است برای احتیاط چند بار گوجه فرنگی ها را صاف کنید.

 
 

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که فقط باید گوشت و آب گوجه فرنگی ها از توری رد شود ، زیرا رد شدن پوست یا تخمه های گوجه فرنگی باعث می شود رب شما خیلی زود کپک بزند و خراب شود ، پس با دقت گوجه فرنگی ها را صاف کنید.

 
 

مرحله پنجم

پس از اینکه صاف کردن گوجه فرنگی ها به پایان رسید قابلمه حاوی گوجه فرنگی صاف شده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود ، پس از اینکه رب گوجه فرنگی کمی غلظت پیدا کرد نمک را اضافه کنید و با رب مخلوط کنید.

 
 

مرحله ششم

برای اینکه متوجه شوید رب گوجه فرنگی شما به غلظت کافی رسیده است با یک قاشق روی رب یک خط ایجاد کنید اگر خط ایجاد شده خیلی سریع پر شد رب شما به غلظت کافی نرسیده است و باید مدت بیشتری روی حرارت بماند تا غلیظ تر شود.

 
 

مرحله هفتم

اگر زمانی زیادی طول کشید تا خط ایجاد شده با قاشق پر شود یعنی رب شما غلیظ شده و آماده است. رب گوجه فرنگی زمانی که کمی غلیظ شد باید متداوم هم زده شود زیرا احتمال ته گرفتن آن زیاد می شود و مراقبت بیشتری نیاز دارد.

 
 

مرحله هشتم

در این مرحله باید خیلی مراقب باشید تا رب شما ته نگیرد زیرا سوختن رب باعث بد طعم شدن رب شما خواهد شد. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به غلظت رسید روغن مایع را اضافه کنید و خوب با رب مخلوط کنید تا رنگ رب درخشان تر شود.

 
 

مرحله نهم

در صورت تمایل می توانید مقدار بیشتری روغن مایع به رب خود اضافه کنید. پس از اینکه رب گوجه فرنگی آماده شد حرارت زیر آنرا خاموش کنید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود سپس آنرا در یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و آنرا در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

همچنین ببینید :


امروز در حال وبگردی با یک انجمن اردو زبان آشنا شدم و بعضی مطالبش رو ترجمه کردم و بسیار زیبا و الهام بخش بودند. یکی از مطالبش با این مضمون بود وقتی ترجمه ش کردم : 

  1. کسانی که از کار سخت می ترسند هرگز پیشرفت نمی کنند.
  2. تنها افرادی که موفق هستند کسانی هستند که با حقیقت می جنگند.
  3. کارگر دوست خداست.
  4. موفقیت واقعی ناشی از فداکاری های شماست.
  5. میهن پرستی بخشی از ایمان است.
  6. وطن خود را گرامی داشته و در همه حال به هموطنان خود خدمت کنید.

تازه نکته جالبش این بود که تا تو فروم ثبت نام کردم برام یک تاپیک اختصاصی زدن و خوش آمد گویی کردن.

منبع : طرز تهیه رب گوجه فرنگی خونگی